Zakelijk vervoer

Op het gebied van zakelijk vervoer heeft Denzzo Taxi u veel te bieden.
Bij Denzzo Taxi weten we wat er bij u, als zakelijke klant leeft. Als directie of manager van een bedrijf wilt u comfortabel reizen en nog de laatste voorbereidingen treffen voor de aankomende meeting of relaxed naar uw luchthaven gebracht worden. Denzzo Taxi brengt u veilig op uw bestemming en uiteraard weer veilig terug. Ook uw gasten uit binnen- en / of buitenland kunt u gerust door ons laten ophalen en wegbrengen.
Wanneer het aan niets mag ontbreken, kiest u dus voor Denzzo Taxi. Voor directieleden en managers, politici, een belangrijke relatie, maar bijvoorbeeld ook voor artiesten en VIP's heeft Denzzo Taxi altijd een stijlvolle en flexibele vervoersoplossing in huis.
Bij dit vervoer kunt u ook rekenen op first class chauffeurs die óók weten wat discretie betekent en u wordt gereden in een luxueus en representatief voertuig.

Full service

Denzzo Taxi brengt u naar elke bestemming in Europa. Een zakendiner in Rotterdam, een onverwachte rit naar Brussel of een perfect geplande route naar Milaan, u komt er snel en goed. Hotels voor onderweg? Een rondleiding in een stad? Wij regelen en verzorgen het allemaal voor u!

Kostenbewust

Onze opdrachtgevers maken vaak veelvuldig gebruik van een taxi. Bij ons is de planning van de ritten in vertrouwde handen. Wij houden de service hoog en de kosten laag. Als bijvoorbeeld één van uw mensen met de taxi naar de luchthaven moet en een uur later arriveert op dezelfde luchthaven een relatie van uw bedrijf, dan blijft onze chauffeur gewoon even wachten.

Wilt u ook vervoer op maat voor uw organisatie? Maak dan snel een afspraak met Denzzo Taxi